Valitse sivu

Löytyykö vuoden 2018 vakuuttavin seuratoimija omasta kotiseurastasi? Kuka vakuuttavimmista seuratoimijoista on Sinun mielestäsi ylitse muiden ja ansaitsee kiitoksen? Vaikuta ja tee ehdotuksesi 15.10.2018 mennessä!

Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron seurastipendin. Lisäksi voittaja saa Suomen Olympiajoukkueen virallisen Tunturi Poni -polkupyörän, jollainen arvotaan myös kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esimerkiksi ohjaaja, valmentaja, huoltaja, kuntorastivastaava, kilpailuiden järjestäjä tai vaikka puheenjohtaja.

Vuonna 2015 vakuuttavin seuratoimija palkittiin pesäpallon parista, kun tunnustuksen sai Ruoveden Pirkkojen aktiivi Paula Rinki.

Olympiakomitean ja OPn Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanjan ehdotusaika on voimassa 15.10.2018 asti. Kahdeksan ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-25.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2018.

Yli 80 lajiin soveltuva OPn Sporttiturva on myös pesäpallolisenssiin liitetty vakuutus.

Aiheesta lisää

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä linkistä!