Valitse sivu

Oikeat lyöntitekniikat, kotiutus- ja vaihtolyönnit, eteneminen, merkkipeli, suoritusanalyysit ja nopeusmittaukset sekä lyöntiratkaisut eri tilanteisiin ovat poimintoja sisällöistä Tanhuvaaran SisäpeliCampilla Savonlinnassa 26.-28.10. Laadukas koulutusviikonloppu on tarkoitettu D-E-ikäisille tytöille ja pojille sekä valmentajille. Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin (21.10.) mennessä!

SisäpeliCampin kouluttajat tulevat suoraan Superpesiksen huipulta. Etenemisen asiantuntija ja taitolyöjä Joni Rytkönen jatkaa uraansa Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueessa. Imatran Pallo-Veikkoihin siirtynyt mailataituri Sami Partanen on pelannut urallaan 15 Itä-Länsi-ottelua. Sami Joukainen puolestaan on nelinkertainen lyöjäkuningas. SisäpeliCampin sisällöstä vastaa ja valmennustiimin täydentää vuosikymmeniä Superpesiksessä valmentanut Matti Mansikka.

SisäpeliCampin hinta (165 €/hlö) kattaa huippuvalmennuksen ja harjoittelun (yli 10 h), runsaasti oheisohjelmaa, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Valmentajille luvassa on erinomaista koulutusta sisäpelin kehittämiseen.

SisäpeliCampin ohjelma alkaa Tanhuvaaran Urheiluopistolla (Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna) perjantain päivällisellä kello 17 ja päättyy sunnuntaina kello 15.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen SisäpeliCampille tästä linkistä!

Matti Mansikka
040 075 6053
matti.mansikka(ät)mm-coach.fi