Valitse sivu

Superpesiksen syksy pelaajaliikenteen osalta jatkuu erittäin mielenkiintoisena. Manse PP Tampereelta julkaisi edustusjoukkueidensa kokoonpanot tiedotustilaisuudessa perjantaina ja Kouvolan Pallonlyöjät kertoi kokeneen Antti Hartikaisen siirrosta. Lapuan Virkiän lukkaritilanteeseen saatiin vastaus, kun Jenna Kammi-Rahnasto allekirjoitti jatkosopimuksen.

Naisten Superpesiksessä SM-hopeaa voittanut Manse PP kokee isoja muutoksia, kun viime vuosien avainpelaajista Anniina Kiviharju ja Nina Taipale siirtyvät enemmän taka-alalle. Mira Kolehmainen ripustaa piikkarinsa naulaan ottaen vastuulleen joukkueen GM:n ja seuran junioripäällikön tehtävät.

Uusista pelaajista kokenein on Nurmon Jymyn kasvatti Mirka Rintamäki, joka valittiin Superpesiksen vuoden tulokkaaksi 2011 ja vuoden tyttöpesäpalloilijaksi 2012. Itä-Lännessä kolmen SM-mitalin Rintamäki pelasi kaudella 2014. Kokemusta edustaa myös Haminan Palloilijoiden kasvatti Essi Pehrman, joka hakee uusia haasteita Manse PP:stä kahdeksan Lappeenrannassa vietetyn Superpesis-kauden jälkeen.

19-vuotiaat Anna Hemmilä ja Mikaela Pihlajamäki ovat mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä.

Palaset alkavat asettua kohdilleen

Avaukset tulevan kauden joukkueiden osalta tehtiin myös Alajärven ja Lappeenrannan suunnista. Molemmissa joukkueissa on tarjolla vastuunkantajien paikkoja.

Seinäjoen Maila-Jussit yhdistelee puolestaan kokemusta ja uutta intoa. Tulevaisuuden joukkuetta rakennetaan nyt ”nuoruuden voimalla”.

Superpesiksen pelaajasiirtoja on nostettu vahvasti esiin osoitteessa www.superpesis.fi.