Valitse sivu

”Kahta lajia suurella sydämellä” -kuvaus sopii erinomaisesti Juha Puhtimäkeen, Suomen mestariin ja miesten Superpesiksen pudotuspelien arvokkaimpaan pelaajaan. Pesiskenttien huippulukkari innostuu raviurheilusta ja vetää suosittua Pesiskimppaa, johon kuka tahansa voi liittyä mukaan.

Tällä viikolla Puhtimäki oli myös ravilähetyksessä vieraana C More Max -kanavalla keskiviikkona. Pesiskimppa on ajanut asiansa ja toteuttanut mukavasti sille asetetun tavoitteen.

– Ravi-ihmiset ovat ruvenneet seuraamaan pesäpalloa, ja pesäpalloihmiset taas ovat ruvenneet seuraamaan raveja. Se on ollut tärkein syy, miksi tätä hommaa ruvettiin tekemään, ja siinä on onnistuttu, Puhtimäki sanoo Hevosurheilun haastattelussa.

Pesiskimpassa on mukana myös useita huippupesäpalloilijoita sekä muun muassa painin tuore maailmanmestari Petra Olli. Yhden osuuden hinta on 300 euroa ja mukaan pääsee porukallakin, kuten oman pesisjoukkueen voimin.

Aiheesta lisää

Kysy lisää ja liity mukaan Pesiskimppaan!

Puhtimäki Hevosurheilulle: ”Raveissa ja pesäpallossa on yhtäläisyyksiä”

Video: Carleman ravasi voittoon Vermossa 10.10.2018

Seuraa TotoTV:tä Veikkauksen sivuilla!