Valitse sivu

Tanhuvaaran kymmenes Lukkari Camp tuo Savonlinnaan tulevaisuuden huippupelaajia ja mestaritason kouluttajat 28.-30.12. Ensisijaisesti Juhlacamp on suunnattu D-E-ikäisille tytöille ja pojille valmentajineen, mutta muidenkin ikäluokkien innokkaat juniorit voivat tiedustella mahdollisuutta osallistua. Leirin hinta on vain 165 euroa osallistujalta sisältäen valmennuksen, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön.

Kouluttajakaartiin on sisällytetty huima määrä osaamista, menestystä ja käytännön kokemusta. Syksyn Suomen mestari, Joensuun Mailan Juha Puhtimäki kuului joukkueensa johtajiin niin pelillisesti kuin henkisellä puolella ja palkittiin pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana. Campin rehtori, 13 Itä-Lännen Jukka Holttinen, muistetaan nelinkertaisena vuoden lukkarina sekä Suomen mestarina kolmesta eri seurasta: Imatran Pallo-Veikoista 1991, Oulun Liposta 1998 ja Kiteen Pallo -90:stä 2000.

Senni Sallinen ja Joona Sikiö osallistuivat pelaajina ensimmäiselle Lukkari Campille 2009. Nyt molemmat ovat mukana kouluttajan roolissa. Sallinen pelasi tamperelaisen Manse PP:n paidassa toista kertaa peräkkäin loppuottelussa ja juhli Suomen mestaruutta vuosi sitten loistaen lautasella vuoden lukkarin tittelin arvoisesti. Sikiö on noussut valokeilaan niin sarjaotteluissa kuin nuorten arvo-otteluissa. Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti juhli Suomen mestaruutta Kiteen A-poikien tähtipelaajana vuosi sitten.

Campin sisältö on laadukas. Valmennuksen teemoina ovat erityisesti oikeat syöttötekniikat, taktiikka eri tilanteissa, näppien haut, lyönti- ja heittokoulutus sekä liiketaito- ja nopeusharjoitteet. Ohjelmassa on pienpelejä, testejä ja tutkatuloksia sekä paljon muuta. Valmentajat saavat leiriltä tuhdin paketin erikoisharjoitteita käyttöönsä ja tietysti näkemyksiä huippuluokan kouluttajilta.

Tanhuvaaran Lukkari Camp järjestetään jo 10. kerran ja suosio sen kuin jatkuu vahvana. Campeille on osallistunut vuosien saatossa jo reilut 600 innokasta oppijaa, ohjaajat ja valmentajat mukaan lukien. Tule mukaan iloiseen joukkoon ja ilmoittaudu mukaan 10.12.2018 mennessä. Tanhuvaaran Urheiluopisto sijaitsee osoitteessa Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna.

Aiheesta lisää

Lukkari Campin ilmoittautumislomake

Itä-Savo: Lukkari Camp 2017 oli suuri menestys

Tanhuvaaran urheiluopiston kotisivut

Matti Mansikka
matti.mansikka(ät)mm-coach.fi
040 075 6053