Valitse sivu

10 SM-mitalia peräkkäin miesten Superpesiksessä voittanut Vimpelin Veto on saanut uuden pelinjohtajan. Tehtävän ottaa vastaan Oulun Lippo Pesiksen Superpesikseen luotsannut ja Lippo Pesiksen superpesisjoukkueelle kolme kautta merkkiä näyttänyt Markku Hylkilä.

Reisjärven Pilkkeen kasvatilla on takanaan 15 kauden mittainen pelaajaura pääsarjatasolla. Ansioluettelosta nousevat esiin neljä Itä-Länttä, kolme Suomen mestaruutta Sotkamon Jymyssä 2001-2003 ja tehotilaston kakkossija Joensuun Mailan paidassa 2008.

– Hyvillä fiiliksillä lähden hommaan. Vedon pelinjohtajan paikka on yksi parhaista tehtävistä pesäpallossa. Vimpeli on kuulunut jo pitkään miesten superpesiksen kärkijoukkueisiin ja täällä pelataan vaan mestaruudesta, Hylkilä tietää.

– Mahdollisuus menestyä on tietysti hieno asia, mutta se, että saa tehdä yhteistyötä huippupelaajien ja lahjakkaiden nuorten kanssa, kiehtoo. Mestaruudet ja mitalit tulevat, jos ovat tullakseen – kuitenkin päivittäisen, laadukkaan tekemisen tuloksena, Hylkilä lisää.

Vimpelin Vedon pelinjohtajana viisi kautta toiminut ja seurassa kahdesti Suomen mestaruutta (2016-2017) juhlinut Sami-Petteri Kivimäki aloitti SJK-konsernin yhtiöiden liiketoimintajohtajana lokakuun alussa.

Aiheesta lisää

Vimpelin Vedon kotisivut

Sami-Petteri Kivimäki SJK-konsernin yhtiöiden liiketoimintajohtajaksi