Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry:n päätösvaltaa käytetään liittokokouksessa. Varsinaisia liittokokouksia on kaksi, joista syyskokous kokoontuu Sokos Hotel Alexandrassa Jyväskylässä lauantaina 24. marraskuuta 2018 kello 13 alkaen. Tämän vuoden syyskokouksessa Pesäpalloliitolle valitaan puheenjohtaja ja liittojohtokunnan jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Äänioikeutettuja ovat liiton jäsenmaksun maksaneet jäsenyhdistykset. Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeutta jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja Pesäpalloliittoon perjantaihin 16.11.2018 mennessä.

Toimita valtakirja sähköpostitse osoitteeseen merja.ahokas(ät)pesis.fi tai postitse:

Suomen Pesäpalloliitto / Merja Ahokas
Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa

Jäsenyhdistyksen päätäntävaltaa kokouksessa käyttää sen varsinainen edustaja, lisäedustajilla on vain puhevalta. Sama henkilö voi edustaa enintään kolmea jäsenyhdistystä.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräisten (toimintasäännöt, 12 §) asioiden lisäksi muut mahdolliset liittojohtokunnan esittämät asiat. Jäsenillä on mahdollisuus esittää syyskokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta (13 §).

Pesäpalloliiton syyskokous 2018

Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä
Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
Aika: Lauantaina 24.11. kello 13
Lisätietoa: Merja Ahokas, merja.ahokas(ät)pesis.fi, 046 878 2259