Valitse sivu

Ylimpien tasojen pelinjohtajakoulutus uudistuu ja koulutusvaatimukset muuttuvat. Muista valmistautua uudistukseen ajoissa ja lähde koulutuspolulle kehittämään itseäsi!

Valittavanasi on kaksi polkua pesäpallovalmentajaksi, Juniorivalmennuspolku ja Huippuvalmennuspolku. Kummalta polulta tahansa pääsee ponnistamaan eteenpäin Lajivalmentajatutkinnolle (PLVT).

Pelinjohtaja/valmentaja – toimi näin!

  1. Katso oletetun sarjatasosi mukaiset koulutusvaatimukset tästä linkistä ja niiden muutokset kaudelle 2020.
  2. Valitse polkusi pesäpallovalmentajaksi – Juniorivalmennuspolku (1 & 2 -tasot) tai Huippuvalmentajapolku (yhdistetty 1 & 2 -tasojen koulutus). Suoritettuasi kumman tahansa poluista 2-tason koulutukset olet oikeutettu hakemaan Pesäpallon Lajivalmentajatutkinnolle (PLVT).
  3. Tarkista tähänastiset suorituksesi. Vanhat koulutukset ovat voimassa eli JPVT:n suorittaneella pelinjohtajalla on 1-tason koulutus olemassa ja NPVT:n suorittaneella pelinjohtajalla 2-tason koulutus. Mikäli suoritukset puuttuvat, lähde pesäpallovalmentajan polulle heti tänä syksynä!*) Juniorivalmentajapolun 1- ja 2-tason koulutukset näkyvät jo tapahtumakalenterissa, klikkaa tästä. Valmentajan tavoitteena on käydä kahden vuoden aikana läpi 1-tason koulutus eli kaikki tasoon sisältyvät moduulit.*) Pelinjohtajakoulutuksen 2-tason päiväkoulutukset järjestetään keväällä 2019. Niiden päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.
  4. Koulutuspolkujen lisäksi ovat pelinjohtajakoulutukset. 1-tasoon kuuluvat Superpesis ja miesten Ykköspesis. 2-tasoon kuuluvat naisten Ykköspesis, suomensarja, nuorten Superpesis ja B-poikien SM-sarja.Superpesiksen tai miesten Ykköspesiksen pelinjohtaja, ilmoittaudu vuosittaiseen pelinjohtajakoulutukseen tästä linkistä.Naisten Ykköspesiksen, suomensarjan, nuorten Superpesiksen tai B-poikien SM-sarjan pelinjohtaja, muista 2-tason pelinjohtajakoulutuksen suoritus. Yksipäiväisen koulutuksen koulutuspäivämäärät tiedotetaan myöhemmin. Uusi suoritus on voimassa kauden 2020 loppuun saakka.

    Poikkeus: Kaudella 2019 2-tason koulutuksen voi korvata myös Huippuvalmentajapolun yhdistetyllä 1 & 2 -tasojen koulutuksella!

Aiheesta lisää

Pesäpallon Huippuvalmentajapolku

Koulutusvaatimukset sarjoittain

Päivitetty 16.10. klo 15.24: Lisätty tietoa 2-tason pelinjohtajakoulutuksesta.