Valitse sivu

– Aikaisempina vuosina pelejä on katseltu telkkarista ja miettinyt, kuinka hienoa olisi päästä itsekin pelaamaan Fuengirolassa. Raumalaisen Feran kapteenin Miia Tervosen toive toteutuu, sillä superpesiskausi avataan jälleen Espanjan auringon alla 27.-28.4.2019.

Otteluliput sisältävät matkapaketit ovat nyt myynnissä Saarikoski Travelsin nettisivuilla. Fera saa vastaansa syksyn loppuottelujoukkueen Manse PP:n Tampereelta lauantaina 27.4.2019 ja päivää myöhemmin Seinäjoen JymyJussit mittaa hallitsevan Suomen mestarin Joensuun Mailan kevätvireen sunnuntaina 28.4.2019.

Fuengirolassa kelit ovat kohdallaan ja lämpöä piisaa ihanteellisesti, kun suomalaiset haluavat jättää talven taakseen.

– Olemme todella innoissamme lähdössä etelän lämpöön avaamaan kautta ja luonnollisesti odotamme, että upea tamperelainen pesiskansa löytää myös paikalle huutamaan joukkueemme voittoon, Manse PP:n toiminnanjohtaja Inga Ärnfors kommentoi.

Joukkueiden tulee varautua lämpöön, mutta Tervonen uskoo pelaajien sopeutuvan ilmastoon nopeasti.

– Valmennus tosin joutuu pohtimaan normaalia enemmän, kuinka otteluviikolla treenataan, jotta itse pelissä ollaan huippukunnossa, Tervonen huomauttaa.

Superpesiskauden avaustapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Fuengirolassa huhtikuussa 2017. Naisten Superpesistä pelattiin ensi kertaa Espanjassa kaudella 2018.

Aiheesta lisää

Fuengirolan superpesisavauksen matkapaketit nyt myynnissä!

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä Imatran Pallo-Veikot