Valitse sivu

Lapuan Virkiän oma kasvatti Emmi Viitala on pelannut 14 kauden aikana 302 runkosarjan superpesisottelua ja tuonut niissä kautta aikain tilaston seitsemännelle sijalle oikeuttavat 501 juoksua. Lisää on luvassa. Uusi tarina saa jatkoa niin Virkiän joukkueen kuin kapteenina toimineen Viitalan osalta.

Kahdeksan Itä-Lännen Viitala, yksi kaikkien aikojen pesäpalloilijoista, iloitsee vuolaasti yksivuotisesta jatkosopimuksesta.

– Tunnelmat sopimuksesta ovat kiitolliset. Se, että pukukopin ovi vielä aukeaa ja saan pelata kasvattajaseurassani motivoituneiden ja aivan huippuihmisten ympäröimänä, vetää nöyräksi. Meillä käynnistyi viime kaudella uusi tarina, ja tunnelmat sen toisesta luvusta ovat äärimmäisen innostuneet. Olen onnellinen, että saan olla mukana kirjoittamassa tuota tarinaa Virkiä-perheen kanssa.

Lapuan Virkiä tiedottaa samalla kahdesta kovan luokan vahvistuksesta etukentälleen. Kokenut Tyrnävän Tempauksen kasvatti ja viisinkertainen Itä-Länsi-pelaaja Essi Kylli siirtyy Kempeleen Kiristä Lapualle. Uransa ensimmäisen Itä-Lännen Joensuussa pelannut oululaislähtöinen Eveliina Lämsä edusti puolestaan Oulun Lipottaria päättyneellä kaudella. Molemmat sopimukset ovat yksivuotisia.

– Olo on erittäin innostunut!  Viime kauden päätteeksi jäi fiilis, että pystyn olemaan edelleen parempi ja kehittymään pelaajana joka osa-alueella. Uskon, että Virkiässä on minulla tähän hyvät edellytykset, Kylli toteaa.

– Odotan innostunein fiiliksin tulevaa. Olen pelannut samassa joukkueessa pitkän aikaa, joten samalla on myös vähän perhosia vatsassa, kun nyt hypätään uuteen porukkaan. Virkiään on saatu kasaan hieno joukkue ja valmennus kasaan, joten olo on hyvin positiivinen, Lämsä komppaa.

Lapuan Virkiällä on jo 14 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Pelinjohtajana jatkaa Tomi Niskanen.

Lapuan Virkiän sopimustilanne (1.10.2018)

Emma Kiviniemi (2020)
Juulia Kuoppala (2019)
Essi Kylli (2019)
Emmi Laine (2019)
Iina Lehtinen (2019)
Janette Lepistö (2020)
Eveliina Lämsä (2019)
Elli Mertaniemi (2020)
Kaisa Peräaho (2020)
Kaisaleena Rautakorpi (2019)
Silja Syrjälä (2019)
Eveliina Toppari (2020)
Veera Tyynelä (2019+2020)
Emmi Viitala (2019)

Tomi Niskanen, pelinjohtaja

Aiheesta lisää

Emmi Viitala puhkoi 500 tuodun rajapyykin päättyneellä kaudella