Valitse sivu

Esiraati on analysoinut määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja valinnut näistä ennätykselliset 20 kohdetta ehdolle vuoden 2018 Puupalkinnon saajaksi. Kohteet ovat mukana yleisöäänestyksessä, joka jatkuu 21. lokakuuta saakka. Yksi kohteista on Mehtimäen monitoimistadion (Kerubi Stadion) Joensuussa.

Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen ja sen myöntää Puuinfo.

– Tänä vuonna jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat erittäin monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa. Mukana on muun muassa erilaista julkista ja asuinrakentamista sekä kokoontumisiin tarkoitettuja siirreltäviä väliaikaisia rakennelmia, Puuinfon sivuilla todetaan.

Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 2.11.2018.

Aiheesta lisää

Äänestä Puupalkinnon 2018 saajaa tästä linkistä!

Puuinfon tiedote: Puupalkintoehdokkaat 2018 julkistettu