Valitse sivu

Viime sunnuntaista muodostui todellinen juhlapäivä Siilinjärven Pesiksen kannattajille. Vain reilun puolen tunnin sisään varmistuivat seuran naisten edustusjoukkueen nousu Ykköspesikseen ja miesten paluu Superpesikseen 21 vuoden tauon jälkeen ensi kaudella. Kaikille avoin kansanjuhla täyttää ravintola Old Foxin huomenna perjantaina kello 18.30 alkaen. 300 ensimmäiselle tarjoillaan kakkukahvit ja lavalle kipuaa ”Mantun monttuun” -kannustusbiisistä tuttu savolaisräppäri Timi Lexikon.

Molempien sarjanousujen taakse kätkeytyy suuri määrä määrätietoista ja tavoitteellista työtä. Joukkueiden ohella seuran taustat, katsojat ja tukijat ovat hoitaneet oman tehtävänsä esimerkillisesti.

– Nousu Superpesikseen sekä naisten Ykköspesikseen on iso palkinto monelle seuran aktiiville, jotka ovat olleet toiminnassa mukana. Tämä on pitkän työn tulos. Vielä, kun naisten nousu Ykköspesikseen toteutui samana päivänä, saimme kunnolla aihetta juhlaan. Kyllä joukkueet sekä SiiPe:n toimijat ja kannattajat ansaitsevat nämä juhlat, kertoo seuran toiminnanjohtaja Marko Heikkinen.

Kansanjuhla on kaikille avoin ja ikärajaton tilaisuus Siilinjärven ravintola Old Foxissa (Sorakuja 2, 71800 Siilinjärvi) perjantaina 7. syyskuuta klo 18.30 alkaen. Pääosissa ovat tietenkin sarjanousuista vastanneet joukkueet. Siilinjärven kunta tuo tapahtumaan oman tervehdyksensä ja Mantun monttuun -kannustusbiisin tehnyt savolaisräppäri Timi Lexikon viihdyttää juhlaväkeä. Tilaisuus alkaa kello 18.30 ja 300 ensimmäiselle on luvassa kakkukahvit.

Juhlinta ei suinkaan tähän lopu. Pesäpallokauden päätösristeily tuo nimittäin pesäpalloyhteisön yhteen 6.-7.10. juhlistamaan mennyttä kautta ja spekuloimaan tulevaa. Katso lisätiedot Matkapoikien sivuilta.

Aiheesta lisää

Siilinjärven Pesiksen kotisivut

Superpesis.fi: SiiPe tuo vahvasti savolaisen joukkueen Superpesikseen

Pesis.fi: Tavoitteellinen työ toi palkintonsa