Valitse sivu

Pesäpalloliiton yläkoululeiritykset jatkuvat Itä-Suomen Liikuntaopistolla (Joensuu) ja Tanhuvaaran urheiluopistolla (Savonlinna) sekä Kuortaneen, Varalan (Tampere) ja Vuokatin (Sotkamo) urheiluopistoilla lukuvuonna 2018-2019.

7.-9.-luokkaisille suunnattuun yläkoululeiritykseen järjestettiin avoin haku. Suuri osa viime vuoden yläkoululeiriläisistä jatkaa alkavallekin lukuvuodelle, minkä lisäksi mukana on runsaasti yläkoulun aloittavia nuoria.

– Hakemuksia saatiin mukavasti ja yläkoululeirityksen suosio jatkuu vahvana, mikä on koko lajin kannalta tärkeää. Nuoret pääsevät ammattimaiseen valmennukseen ja saavat arvokasta oppia kehittyä pesäpalloilijoina. Yläkoululeirityksessä korostuu kokonaisvaltainen elämänhallinta eli koulunkäynti ja siviilipuolen asiat hoidetaan nekin vastuullisesti, koulutusvastaava Juha Antikainen painottaa.

– Selkeästi on nähty, että yläkoululeirityksestä on hyötyä eteenpäin pelaajapolulla, Antikainen lisää.

Yläkoululeiritykseen sisältyy kolme viikon mittaista jaksoa. Osa yläkoululeirityksistä käynnistyy jo syyskuun puolella.

Aiheesta lisää

Yläkoululeirityksen valinnat

Juha Antikainen
040 535 0337
juha.antikainen(ät)varala.fi