Valitse sivu

Virallinen miesten superpesisottelu pelataan kautta aikain ensimmäisen kerran Viron maaperällä ensi kesänä, kun Imatran Pallo-Veikot ja Hyvinkään Tahko ovat vastakkain Sportland Arenalla Tallinnassa lauantaina 8.6. kello 17. Esiotteluna nähdään pesäpallon maaottelu Viron ja Suomen välillä kello 15 alkaen.

Kahden ja kolmen päivän matkapaketit myy erittäin kilpailukykyiseen hintaan Saarikoski Travels, edullisimmillaan 145 €/henkilö (kahden päivän matka linja-autoreiteillä 2 ja 3). Paketteihin sisältyvät kuljetukset (myös Tallinnassa), laivamatkat, hotellimajoittumiset kahden hengen huoneessa, aamiainen hotellissa ja otteluliput. Kolmen päivän laiva-hotelli-matka sisältää perjantai-lauantai-yöpymisen Tallink Siljan Europa-laivalla.

Rajoitettu määrä yksittäisiä ottelulippuja on myynnissä Imatran Pallo-Veikkojen verkkokaupassa osoitteessa www.seamchip.fi/ipv.

Joukkueet kohtaavat ’back to back’ -hengessä Hyvinkäällä sunnuntaina 9.6. Osaan matkapaketteja on mahdollisuus valita lisäpalveluna pääsylippu Hyvinkään otteluun ja kuljetukset sen mukaan.

Huippupesäpallo palaa Viroon 24 vuoden tauon jälkeen. Naisten Superpesiksen ottelu Vihdin Pallo-Jyväskylän Kiri pelattiin Tallinnassa 10.6.1995. Viron maajoukkue on osallistunut pesäpallon World Cup -turnauksiin Helsingin Kaisaniemessä 1992, Hyvinkäällä 1997 sekä Turussa 2017.

Saarikoski Travelsin linja-autoreitit Tallinnan pesäpallotapahtumaan

Bussireitti 1: Saari (Seo)-Parikkala-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki
Bussireitti 2: Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki
Bussireitti 3: Riihimäki-Hyvinkää-Nurmijärvi-Helsinki
Bussireitti 4: Lapua-Seinäjoki-Virrat-Ruovesi-Tampere-Hyvinkää-Helsinki

Aiheesta lisää

Tallinnan pesäpallotapahtuman matkapaketit Saarikoski Travelsilta!

Facebookin tapahtumasivu

Imatran Pallo-Veikkojen kattava tapahtumasivusto

Pesäpallo palaa Tallinnaan kesäkuussa 2019