Valitse sivu

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma on liikuttanut suomalaisia menestyksellisesti jo vuodesta 1995 lähtien. Vuosien mittaan eri puolille Suomea on syntynyt tuhansia paikallisia KKI-hankkeita, joiden kautta on järjestetty liikuntatoimintaa sekä työikäisille että ikääntyneille. Nyt KKI-hanketukihaut on jälleen avattu. Hanketukihaku on avoin kaikille rekisteröidyille yhteisöille.

Haettavana ovat sekä KKI-hanketuki että KKI-kehittämishanketuki.

KKI-hanketuki

KKI-hanketuki on tarkoitettu myönnettäväksi hankkeille, joissa järjestetään aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehitetään keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.

Hakuaika: 1.9.2018–30.9.2018

Lisätietoa>>>

KKI-kehittämishanketuki

KKI-kehittämishanketuki on tarkoitettu myönnettäväksi hankkeille, jotka edistävät merkittävästi poikkihallinnollista yhteistyötä. Kehittämishankkeiden tavoitteena on kehittää pitkäjänteisesti ja laadukkaasti erilaisia laajempia toimintamalleja, joiden avulla edistetään KKI-ohjelman tavoitteita.

Hakuaika: 1.9.2018–31.3.2019

Lisätietoa>>>

KKI-koulutustuki

KKI-koulutustuki on tarkoitettu (vertais)ohjaajille, liikuntavastaaville ja liikuntaneuvojille mahdollistamaan osallistuminen koulutuksiin, jotka edistävät matalan kynnyksen liikuntaryhmien toimintaa tai muuten kannustavat terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikunnan pariin.

Hakuaika: Jatkuva

Lisätietoa>>>

Anna Puurunen
Hankevalmistelija
050 441 4025
anna.puurunen(ät)likes.fi

Aiheesta lisää

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma