Valitse sivu

Juuri hienommin ei olisi voinut Joensuuhun rakennetun Kerubi Stadionin historia alkaa. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, täyttivät lehterit kesä-heinäkuun vaihteessa. Toinen loppuottelu myytiin loppuun jo viikkoa ennen tapahtumaa. Nyt Joensuun Mailan seurahistorian ensimmäistä Suomen mestaruutta juhlitaan kansanjuhlassa, johon odotetaan runsaasti joukkueen kannattajia paikalle.

Kerubi Stadionille on huomenna lauantaina 22.9. avoimet ovet ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua stadioniin. Esittelykierrokset järjestetään kello 13 ja 13.30. Suomen mestarit nousevat lavalle ja ovat yleisön tavattavissa kello 14. Mm. ”Poika saunoo” ja ”Esson baariin” -hiteistään tuttu Poju viihdyttää juhlakansaa kello 14.45 alkaen.

Joensuun Mailan mestaruusjuhla ja Kerubi stadionin avoimet ovet -tilaisuus on maksuton koko perheen tapahtuma. Järjestäjänä on mestareistaan ja huippu-urheilijoistaan ylpeä Joensuun kaupunki yhteistyössä Joensuun Mailan sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma alkaa kello 13 ja päättyy kello 16.

Katso lisätiedot Joensuun Mailan nettisivuilta ja Facebookin tapahtumasivulta.