Valitse sivu

Pesäpallon A-poikien Suomen mestaruus ratkaistaan Hyvinkäällä ensi sunnuntaina 23.9. kello 14 alkaen. Oulun Raksilaan tiistaina saapuneet 862 katsojaa joutuivat pettymään, kun Tahko jätti Lippo Juniorit juoksuitta lukemin 0-2 (0-8, 0-1) ja tasoitti ottelusarjan voitot 1-1:een.

Ottelun kuva muuttui merkittävästi verrattuna joukkueiden ensimmäiseen kohtaamiseen. Pihkalan avaralla kentällä Lippo Juniorit iski useita läpilyöntejä ja karkasi niiden myötä voittoon. Tällä kertaa sisäpelin tehot jäivät joukkueelta piippuun.

– Tämän kauden aikana olemme pelanneet kaksi huonoa ottelua. Jospa ne olivat tässä, pelinjohtaja Pekka Hepokangas totesi Kaleva-lehdelle.

Tahkon Patrik Vartama oli oivalla pelipäällä niin sisällä kuin ulkona. Jere Harjuvaara löi neljä juoksua ja Eetu Hämäläinen toi kolme.

Suomen mestaruuteen tarvitaan kaksi voittoa eli ratkaisu nähdään joka tapauksessa Hyvinkäällä sunnuntaina kello 14 alkaen. Samaan aikaan pelataan Vimpelissä pronssimitaleista. Myös Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn ottelusarjassa voitot ovat tasan 1-1.

Poikien Superpesiksen mitaliottelut

Su 23.9.
Loppuottelu: Hyvinkään Tahko – Oulun Lippo Juniorit 14.00, voitot 1-1
Pronssiottelu: Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy 14.00, voitot 1-1

Aiheesta lisää

Kaleva: Ratkaisu siirtyi sunnuntaille

YouTube-lähetys 2. loppuottelusta Lippo Juniorit-Tahko