Valitse sivu

Tyttöjen Superpesiksen huippujännittävässä loppuottelusarjassa nähdään kolmas kohtaaminen raumalaisen Feran ja porilaisen Pesäkarhujen välillä. Kahdessa ensimmäisessä Satakunnan joukkueiden välienselvittelyssä on nähty molemmissa draamaa kotiutuskilpailuun asti.

Kotijoukkueet veivät molemmilla kerroilla voiton, joten ottelusarja on tilanteessa 1-1. Suomen mestaruus ratkeaa siis joka tapauksessa kolmannessa ottelussa Raumalla sunnuntaina kello 15 alkaen.

– Jos tämä näin piti mennä, niin eihän se kolmas peli huono ole kotona ottaa, Feran pelinjohtaja Joni Järvinen totesi Länsi-Suomi-lehdelle.

Ottelusarjan toista kohtaamista seurasi Porissa upeasti 760 katsojaa ja tuhansittain Facebookin live-lähetyksen kautta. Tyttöjen Superpesiksen ennätys on Raumalta kauden 2003 loppuottelusta, joka houkutteli Otanlahden stadionille 821 silmäparia. Silloin Fera voitti Hämeenlinnan Paukun 2-0 (2-1, 3-1) ja juhli Suomen mestaruutta voitoin 2-1.

Myös tyttöjen Superpesiksen pronssiottelussa voitot ovat tasan 1-1, kun Janakkalan Jana kukisti pajatson tyhjentäneen Iida Järvisen johdolla Vähänkyrön Viestin kotikentällään 1-0 (7-3, 1-1).

Aiheesta lisää

Tyttöjen Superpesiksen pudotuspelien tulokset ja tilastot

Länsi-Suomi: Fera taipui kotiutuskilpailussa

Satakunnan Kansa: Uskomaton trilleri mestaruudesta