Valitse sivu

Manse PP Tampereelta vai Puijon Pesis Kuopiosta? Pöytyän Urheilijat vai Joensuun Maila? Illan kysymyksiin miesten ja naisten Ykköspesiksessä on kumpaankin vain yksi vastaus. Armoton viides ottelu nostaa joko tien pystyyn tai avaa väylän eteenpäin vaikka unelman täyttymykseen asti.

Miesten Ykköspesiksessä Siilinjärven Pesis pudotti Vähänkyrön Viestin jatkosta voitoin 3-0. Vahvaa oli myös Puijon Pesiksen meno kahdessa ensimmäisessä välieräkoitoksessa ennen kuin Manse PP syttyi taisteluun ja käänsi ottelusarjan kulun täysin.

– Mikäs sen mahtavampaa, game 5. Tasaiset pelit on väännetty tähän mennessä. Paras voittakoon, kannattaa tulla paikalle, vakuuttaa kokenut Ville Hotakainen.

Siilinjärvi avaa superpesiskarsinnat Haminan Palloilijoita vastaan kotonaan sunnuntaina. Manse tai Puijo matkustaa Alajärvelle.

Kumpi sarjanousijoista superpesiskarsintaan?

Viime vuonna Pöytyällä kohistiin, kun Pöytyän Urheilijoiden miesten joukkue ylsi aina superpesiskarsintaan asti. Tällä kaudella on ollut naisten vuoro. Sarjanousija nappasi runkosarjan kakkospaikan ja eteni välieriin toista sarjanousijaa, Joensuun Mailaa, vastaan.

Pienten marginaalien välieräsarja saa ratkaisunsa Pöytyällä tänään torstaina. Vuorotellen otteluita voittaneilla joukkueilla on edessään viides jännitysnäytelmä.

– Hienoa, että mennään viidenteen otteluun. Vielä on mahis, ansaittiin viides peli. Luulen, että parempi, huolellisempi ja rohkeampi joukkue voittaa. Vaikea on sanoa, kumpi se on, myönsi Joensuun Mailan pelinjohtaja Anssi Raitala.

Lappajärven Veikot puolustaa superpesispaikkaansa ja aloittaa superpesiskarsinnat kotikentällään Veikkolassa, jonne Pöytyä tai Joensuu matkustaa ensimmäisen kerran sunnuntaina.

Ykköspesiksen 5. välieräottelut

To 23.8. Manse PP, Tampere – Puijon Pesis, Kuopio 17.30 (miehet)
To 23.8. Pöytyän Urheilijat – Joensuun Maila 17.30 (naiset)

Aiheesta lisää

Manse PP:n ennakko viidennestä välieräottelusta

PuPe tuunasi playoff-lookkiaan viidennen ottelun alla

Naisten Ykköspesiksen viides välieräottelu Pöytyällä

Joensuun Maila tasoitti voitot Kerubi Stadionilla