Valitse sivu

Nämä ovat jälkipelit, jotka urheilupiireissä tunnetaan laajemminkin. Lyödään kausi pakettiin, irrotellaan hyvällä porukalla ja spekuloidaan tulevaa! Tämä on viimeinen kutsu legendaariselle pesiskauden päätösristeilylle. Laiva täyttyy hyvää vauhtia, joten oma paikka on syytä varata pikimmiten.

Ainutlaatuisen tunnelman voi aistia vain paikan päällä. Älä jää rannalle empimään, vaan hyppää mukaan laivalle! Tallink Siljan M/s Europa starttaa pesäpallokauden päätösristeilylle Helsingin Länsisatamasta lauantaina 6. lokakuuta kello 18.30 ja palaa samaan paikkaan takaisin sunnuntaina kello 16.

– Laivalla on muitakin ryhmiä kuin pesäpalloväkeä, joten matkat varataan nopeasti. Hanki virallinen risteilypaketti Matkapojilta. Itse risteilyn lisäksi saat pääsylipun upeaan palkintogaalaan ja hyödyt monipuolisista kumppanieduista, tapahtumapäällikkö Sanna Regwan muistuttaa.

Europa modernisoitiin kokonaan joulukuussa 2016. Rahaa paloi jopa 16 miljoonaa euroa, kun yleisten tilojen lisäksi pitkälti toista tuhatta hyttiä remontoitiin täysin. Laiva on vuosikausien suosikki ja yksi Itämeren helmistä.

Jokaisella on mahdollisuus rakentaa mieleisensä risteilykokonaisuus. Erityisesti ravintolamaailma, Sauna Beach -kylpyläosasto, kauneushoitola, shoppailu, monipuolinen viihdeohjelma sekä musiikki- ja tanssielämykset kutsuvat ottamaan täydellisen irtioton arjesta. Sunnuntaina risteilijöillä on neljä tuntia aikaa vierailla modernia ja perinteistä yhdistelevässä Tallinnassa. Katso vinkkejä aamupäivän kaupunkikierrokselle Tallinnan kaupungin matkailuneuvonnan sivuilta!

Risteilyn alkuun palkitaan kauden parhaat ja ansioituneet upeassa gaalassa. Risteilyvieraat kuulevat ensimmäisinä, ketkä juhlivat vuoden pesäpalloilijoina, parhaina nuorina pesäpalloilijoina, pudotuspelien arvokkaimpina pelaajina, vuoden lukkareina ja muiden palkintojen saajina. Gaalan jälkeen koko pesäpalloyhteisö jatkaa illanviettoa rentoutuen ja mukavasta yhdessäolosta nauttien. Sunnuntaille on lisäksi luvassa yllätysohjelmaa.

Pesäpallokauden päätösristeilyn viralliset matkapaketit myy Matkapojat! Kysy samalla linja-autokuljetuksia Helsingin Länsisatamaan reiteillä Pori-Huittinen-Helsinki ja Tampere-Hämeenlinna-Helsinki.

Europa lähtee Helsingissä Länsiterminaalista

Europa käyttää Länsisatamassa (Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki) vanhempaa terminaalia 1. Länsisatamaan liikennöivät raitiovaunu 6T rautatieasemalta sekä raitiovaunu 7 rautatieasemalta ja Kampista (linja-autoasemalta). Kävelymatkaa Ruoholahden metroasemalle on reilu kilometri. Lisätietoa: www.hsl.fi.

Pesiskauden päätösristeilyn viralliset matkapaketit

Katso lisätiedot ja varaa matkapakettisi