Valitse sivu

Kankaanpään Seudun toimittaja ja Harhaheittäjät-sarjastakin tuttu Jussi Valli meni naimisiin Matildansa kanssa lauantaina. Hääjuhla oli parinsa itsensä näköinen ja persoonallinen. Sen häävieraat huomasivat heti kirkossa, kun hääparin sisääntulo tapahtui tutun hymnin sävelin.

Häämusiikkina käytettiin nimittäin Esa Rimpiläisen Superpesis-tunnusmusiikkia vuodelta 1992.

– Superpesistunnarilla sisään ja alttarilla ajolähdöstä kunnari! Saimme superpesistunnarin nuotit ja kanttori oli vähän treenaillut etukäteen saadakseen siihen syntikkamaista tunnelmaa. Huvittavaa oli katsella häävieraiden ilmeitä. Heille tämä tuli täysin yllätyksenä, Jussi Valli naureskelee.

Häämusiikin valinta oli yhteinen päätös Matilda-vaimon kanssa.

– Molemmille pesis on iso asia. Keskustelua ei tarvinnut juuri käydä.

Pesäpalloliitto onnittelee lämpimästi tuoretta avioparia Matilda ja Jussi Vallia.

Aiheesta lisää

Video: Hääpari sisään Superpesis-tunnusmusiikin tahdissa

Harhaheittäjät-hääspesiaali suoraan Venesjärven rantalavalta!

SuperJymyn Polttolinja (2014): Esa Rimpiläinen, superpesistunnarin isä