Valitse sivu

Viking Linen Sporttikampanjassa etsitään kymmentä urheiluseuraa ja seuran aktiiveja, jotka haluavat kehittää seuransa toimintaa Tähtiseuraksi tai Tähtiseurana.

Osallistu viimeistään 21.9.2018. Kerro maksimissaan 1000 merkillä, mitä teidän urheiluseuranne toiminnassa halutaan kehittää ja perustele, miksi juuri te ansaitsisitte päästä merelle käynnistämään tai vauhdittamaan kehityshankettanne.

Voittajaseuroille on tarjolla Viking Linen 10 henkilön kokousristeily buffetruokailuineen. Voittajaseurat julkistetaan Tähtiseura-päivillä Helsingissä 6. lokakuuta.

Osallistu Sporttikampanjaan klikkaamalla tästä!

Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Lisätietoa: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat.