Valitse sivu

Useita takavuosien pesäpallotähtiä nähdään kentillä viikonloppuna, kun kontioiden (35-vuotiaiden miesten) SM-turnaus pelataan Joroisissa, Juvalla ja Varkaudessa 11.-12.8. Mukana on yhteensä 13 joukkuetta, jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Osallistujamäärän osalta sivutaan kauden 2016 ennätystä.

Kontioiden SM-otteluita nähdään Varkaudessa neljäntenä vuonna peräkkäin. Lahden Mailaveikot, Manse PP Tampereelta ja Puna-Mustat Helsingistä pysähtyvät matkalla Juvalla, jossa pelataan yksi alkulohkoista alusta loppuun Puistolan ”sinisellä laguunilla”. Turnauksen kotijoukkue Joroisten Urheilijat toivottaa puolestaan kontioturnauksen pelaajat ja yleisön tervetulleiksi Joroisille. Lauantain kaksi alkulohkoa ja sunnuntain sijoitusotteluita pääsee jännittämään Joroisten hiekkatekonurmipäällysteisellä urheilukentällä

Kontioiden SM-turnauksesta on kasvanut upea fiilistelytapahtuma niin pelaajille itselleen kuin katsojille. Vietti vie kilpailemaan, mutta hampaiden irvistelyn sijaan osallistujilta on löytynyt sopivasti pelisilmää ennen kaikkia nauttia pesäpallon hienouksista.

– Kavereita sinne lähdetään tapaamaan, pitämään hauskaa ja nauttimaan pesäpallosta. Luvassa on varmasti hyvähenkinen tapahtuma. Järjestelyt tuntuvat olevan mallillaan, joten odotan turnausta innolla, jäähyväisottelussaan heinäkuussa Puijon Pesiksen riveihin palannut nelinkertainen lyöjäkuningas Sami Joukainen toteaa.

Edessä on tapahtumientäyteinen viikonloppu Varkaudessa. Sampea ja samppanjaa -festivaalia tähdittävät eturivin kotimaiset artistit, kuten Irina, Kaija Koo, Neljä Ruusua ja Laura Voutilainen.

– Mukavasti osui ”Samppijuhla” tähän samalle viikonlopulle kontioturnauksen kanssa. Tavoitteemme on saada pelaajat viihtymään täällä Varkaudessa niin kentillä kuin iltaohjelman merkeissä. Kiitän jo tässä vaiheessa jälleen kaupunkia ja yhteistyökumppaneita aktiivisesta panoksesta tapahtuman eteen, turnauksen promoottori Juha Honkanen Puurtilan Kisa-Pojista kiittelee.

Kontioiden SM-turnauksen alkulohkot pelataan lauantaina ja sijoitusottelut sunnuntaina. Vain lohkovoittajat etenevät välieriin ja mitaliotteluihin. Suomen mestaruuttaan puolustaa Sotkamon Urheiluseura KMV.

Kontioiden SM-turnauksen joukkueet 2018

Evijärven Urheilijat
Joensuun Maila
Joroisten Urheilijat
Jyväskylän Kiri
Kempeleen Kiri
Lahden Mailaveikot
Manse PP, Tampere
Nerkoon Nuorisoseuran Pesis, Lapinlahti
Puijon Pesis, Kuopio
Puna-Mustat, Helsinki
Sotkamon Urheiluseura KMV
Team Atria, Seinäjoki
Vimpelin Veto

Aiheesta lisää

Kontioiden SM-turnauksen otteluohjelma