Valitse sivu

VeikkausTV on mukana suorassa lähetyksessä, kun seitsemän edellisen kauden loppuottelijat Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy kohtaavat perinteikkäällä Saarikentällä Vimpelissä keskiviikkona.

Perjantaina seurataan naisten pääsarjaa Raumalla, jonne Kempeleen Kiri matkustaa Feran vieraaksi. Jaossa ovat erittäin tärkeät pisteet ajatellen ylemmän jatkosarjan paikkoja.

– Mielenkiintoisia otteluita on tähänkin asti nähty ja sellaisena sarjat tuntuvat jatkuvan. Tosi tasaista on, yllätyksiä nähdään ja miten vain voivat ottelut pyörähtää, selostaja Aleksis Ärje miettii.

– Yksi nosto tulevista matseista voisi olla Satakunnan paikalliskamppailu. Pesäkarhut hävisi Raumalla kesäkuussa, joten mestarisuosikki tulee takuulla ärsytettynä tasoittamaan puntteja kotiyleisönsä edessä. Yleisöä odotetaan paikalle tuhansittain ja tunnetta riittää varmasti niin kentällä kuin katsomossa, kun Porissa on vielä Suomi Areena -keskustelutapahtuma meneillään samaan aikaan, Ärje heittää.

VeikkausTV:n kausi jatkuu mielenkiintoisilla herkkupaloilla. Tarjolla on vielä viisi alkusarjojen ottelua, kaksi jatkosarjojen ottelua, 2-3 puolivälieräottelua ja 2-3 välieräottelua.

VeikkausTV:n loppukauden ottelut

Ke 4.7. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy 18.00
Pe 6.7. Fera, Rauma – Kempeleen Kiri 18.00
Ke 11.7. Pesä Ysit, Lappeenranta – Seinäjoen Maila-Jussit 18.00
Ti 17.7. Pesäkarhut, Pori – Fera, Rauma 18.00
Ke 18.7. Sotkamon Jymy – Kankaanpään Maila 18.00
Pe 27.7. Jatkosarja (alustava)
Pe 3.8. Jatkosarja (alustava)
Ke 15.8. Puolivälierä 2 (alustava)
La 18.8. Puolivälierä 3 (alustava)
Su 19.8. Puolivälierä 4 (alustava)
La 25.8. Välierä 1 (alustava)
Su 26.8. Välierä 2 (alustava)
La 1.9. Välierä 4 (alustava)

Aiheesta lisää

Superpesistä VeikkausTV:ssä kaudella 2018

Tulevat Superpesiksen ottelulähetykset Ruudussa