Valitse sivu

Siilinjärven Pesiksen Teemu Kinnunen ja Pöytyän Urheilijoiden Petra Kaitonen on valittu Ykköspesiksen kesäkuun pelaajiksi.

Siilinjärven Pesis pelasi vahvan kesäkuun miesten Ykköspesiksessä ja haki kruunuksi kolmen pisteen vierasvoiton kärkiottelusta Tampereelta. Joukkueen avainpelaajiin lukeutuu seuran oma kasvatti, lukkari Teemu Kinnunen, joka pelaa illasta toiseen vahvasti lautasen äärellä. Kinnunen palkittiin joukkueensa parhaana kärkiotteluissa Kempeleen Kiriä, Manse PP:tä ja Sotkamon Jymyä vastaan sekä kerran kakkospalkinnolla. Miesten Ykköspesiksen kesäkuun pelaajan sisäpelitehot seitsemästä ottelusta ovat 12 lyötyä, neljä tuotua ja 29 kärkilyöntiä.

Pöytyän Urheilijoiden oma kasvatti Petra Kaitonen on lyönyt joukkueelleen jo enemmän juoksuja kuin aiemmin pelaamissaan ykköspesisotteluissa. 2+39 lyötyä oikeuttavat lyöjätilaston kärkipaikkaan, 47 tehopistettä tehotilaston ykköseksi ja 64 kärkilyöntiä kärkilyöntitilaston kakkoseksi. Kesäkuun kuudessa ottelussa Kaitonen palkittiin kahdesti joukkueensa parhaana ja kahdesti kakkospalkinnolla. Naisten Ykköspesiksen kuukauden pelaajan tehoiksi kirjattiin jokeripaidassa 2+17 lyötyä, neljä tuotua ja 32 kärkilyöntiä.

Aiheesta lisää

Kuukauden pelaajat kautta aikain