Valitse sivu

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, saapui kautta aikain ensimmäisen kerran Joensuuhun reilu viikko sitten. Tapahtuma onnistui hienosti ja huipentui loppuunmyytyyn miesten arvo-otteluun upouudella Kerubi Stadionilla sunnuntaina.

Tunnetun kliseen mukaisesti kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Itä-Länsi on kansallispelimme näyteikkuna, jonka halutaan pysyvän ensiluokkalaisessa loistossaan. Siihen tarvitsemme kaikkien paikallaolleiden apua.

Kerro näkemyksesi, anna ruususi ja risusi tapahtumalle! Vain siten pystymme vieläkin parempaan Seinäjoella 2019, ja Joensuun Maila saa arvokasta tietoa omien ottelutapahtumiensa kehittämiseksi.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan illalliset sisältävä matka kahdelle hengelle pesäpallokauden päätösristeilylle 6.-7.10.2018.

Aiheesta lisää

Siirry kyselyyn klikkaamalla tästä!