Valitse sivu

Markus vs. maailma -sarja on nyt katsottavissa Yle Areenassa. Markus Kuotesaho, 58, on Ylen Perjantai-ohjelmasta tuttu transvestiitti romukauppias Revonlahdelta. Rakastettava mielensäpahoittaja matkusti kevään aikana viiteen kohteeseen: Pattayalle, Tukholmaan, Huippuvuorille, Fuengirolaan ja Pariisiin.

Espanjan Fuengirolassa Markus pääsi syvälle suomalaisuuden ytimeen. Rannalla grillatut makkarat, pesäpallon peluu Lapuan Virkiän naisten superpesisjoukkueen kanssa, taputtavien suomalaisturistien siivittämä karaoke-esitys ja tapaaminen oman idolin, Matti Nykäsen, kanssa painuivat mieleen hienoina kokemuksina.

– Mitä olisikaan Aurinkorannikko ilman pesäpalloa, makkaraa ja karaokea?

Siirry tästä Yle Areenaan ja katso, miten Lapuan Virkiän lukkari Jenna Kammi-Rahnasto tutustutti Markuksen pesäpallon saloihin.

Superpesiskausi 2018 käynnistyi Espanjan Fuengirolasta naisten ottelulla Pesä Ysit, Lappeenranta vs. Lapuan Virkiä ja miesten ottelulla Imatran Pallo-Veikot vs. Vimpelin Veto huhtikuussa.

Aiheesta lisää

Markus Kuotesaho Helsingin Sanomien artikkelissa

Yle: Markus Kuotesaho on taas täällä!