Valitse sivu

Yhdeksäs peräkkäinen Harmaakarhujen (45-vuotiaiden miesten) SM-turnaus pelataan Haapajärvellä lauantaina 8. syyskuuta. Ilmoita joukkueesi mukaan 31.7. mennessä.

Hyvän mielen turnauksessa fiilistellään ja nautitaan pelaamisesta. Varmasti menneiden vuosien tarinatkin nousevat aika ajoin esiin.

– Turnauksessa kilpaillaan, mutta samalla pelataan sopivasti pilke silmäkulmassa. Tärkeintä on osallistuminen ja hauskanpito. Yhteisöllisyys ja lämminhenkisyys ovat vahvasti läsnä Harmaakarhujen turnauksessa, Haapajärven Pesä-Kiilojen puheenjohtaja Jaana Ojaniemi sanoo.

Otteluiden jälkeen on aika palautua ja viettää mukava ilta yhdessä.

– Illaksi järjestämme ohjelmaa ja pientä happeningia. Pidetään hauskaa hyvällä porukalla! Iltamenoissa käytäneen useampikin takavuosien ottelu uudelleen läpi ja spekuloidaan tietysti pelipäivän tapahtumat, Ojaniemi uskoo.

Majoitusta Haapajärvellä tarjoavat Hotelli Haapajärvi (+358-20-198 0100, info(ät)hotellihaapajarvi.fi) ja Hotelli Kulkuri (+358-8-478 0150, hotelli.kulkuri(ät)hotellikulkuri.fi).

Viime vuoden Harmaakarhujen turnauksessa Pattijoen Urheilijat Raahesta vei Suomen mestaruuden, Iltatuulen Viesti Vantaalta otti hopeaa ja Alavuden Peli-Veikot ylsi pronssille.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen 35-45-vuotiaiden turnauksiin