Valitse sivu

Kankaanpään Seutu on seurannut tänä kesänä erityisen aktiivisesti miesten superpesiskauden etenemistä. Harhaheittäjät-videostudiossa analysoidaan parin viikon välein ajankohtaisia teemoja lajin parista ja joukkueiden voimasuhteita. Asialla ovat toimittajat Pekka Söderlund ja Jussi Valli sekä mielenkiintoiset persoonat pesäpallokentiltä ja kenttien laidoilta.

Uusimmassa jaksossa ääneen pääsevät lyöjähirmut. Vaasan Mailan kasvatti Jere Dahlström siirtyi tälle kaudelle Etelä-Karjalaan ja Imatran Pallo-Veikkojen joukkueeseen. Tähtäimessä on kautta aikain lyöjätilaston ykköspaikka, jota vielä tällä hetkellä miehittää Sami Joukainen. Seinäjoen JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpää iski puolestaan kautta aikain kovimmat lukemat yhteen otteluun. Imatralla kesäkuussa pelatussa ottelussa Vainionpää takoi 2+14 juoksua ja 16 kärkilyöntiä.

Kankaanpäässä, kun ollaan, päästetään ääneen myös Jukka Karttunen. Kankaanpään Mailan pelinjohtaja paljastaa lähetyksessä, miksi Sami Virto jätti joukkueen ja siirtyi tamperelaisen Manse PP:n riveihin.

Osuvatko Harhaheittäjät mihinkään vai onko nimi pelkkää hämäystä? – Päätä itse ja kerro omat mielipiteesi esimerkiksi Harhaheittäjien Facebook-sivulla.

Aiheesta lisää

Harhaheittäjien uusin jakso!