Valitse sivu

Maailman parhaat pesäpalloilijat ovat estradilla upouudella Kerubi Stadionilla reilun viikon päästä, kun Suomen suosituimmat tähdistöottelut pelataan kautta aikain ensimmäisen kerran Joensuussa 29.6.-1.7. Lipunmyynti käy vilkkaana, mutta vielä ehdit mukaan keskikesän kuumaan pesishuumaan!

Tiedätkö tapahtumia, joihin osallistuminen pyörii mielessä, mutta lopullista päätöstä ei vain saa lyötyä lukkoon?

Tiedätkö tapahtumia, joihin osallistumista empii pitkään, mutta lopulta paikan päällä nauttii täysin siemauksin upeasta tunnelmasta?

Tiedätkö tapahtumia, joissa olisi pitänyt olla mukana, mutta osallistuminen jää ja harmitus iskee myöhemmin?

Kirjoita tapahtuman nimeksi Itä-Länsi, vastaa kyllä ja tule mukaan! Jotta vastaaminen olisi helpompaa, kokosimme viisi vinkkiä kesäloman viettäjille.

Viisi vinkkiä Itä-Länsi-reissulle

1) Itä-Länsi Golf Open 2018

Kaikille avoin Itä-Länsi Golf Open 2018 -turnaus pelataan Karelia Golfin upealla viheriöllä Kontiolahdella perjantaina 29.6. kello 12 alkaen. Ota varaslähtö Itä-Länsi-viikonloppuun, tule mukaan ja voita huikeita palkintoja! Katso lisätiedot tästä linkistä (pdf).

2) Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi

Varkaus Itä-Länsi-matkalla voi olla iloinenkin asia. Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu pelataan nimittäin Varkaudessa torstaina 28.6. ja tapahtumassa on runsaasti oheisohjelmaa koko perheelle. Torstain ohjelmassa on superpesisotteluitakin mm. Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Kiteellä. Pitstopin paikka?

3) Itä-Lännen Tapahtumatori

Itä-Länsi-vieras ei voi ohittaa Tapahtumatoria. Tule maistamaan herkkuja jokaiseen makuun ja lähiruokaa, tutustumaan yhteistyökumppaneiden esittelypisteisiin sekä shoppailemaan fanituotteita.

4) Kolin kansallispuisto

Koe Kolin avarat ja upeat maisemat jylhien vaarojen laelta. Useita taiteilijoita innoittanut maisema on yhä luonnossa liikkujien kestosuosikki. Joensuusta on matkaa Kolille noin 75 kilometriä.

5) Joensuu itsessään

Joensuun kaupungissa riittää mielekästä puuhaa kaikenikäisille. Ota lasten kanssa suunnaksi Mukulakatu, ihaile Pyhäselän järvimaisemia Aavarannasta, ihmettele käsityö- ja designosaamista Taitokorttelissa, vieraile Botanian kasvitieteellisessä puutarhassa, lähde SUP-lautailemaan, poikkea torikauppiaiden luona Sinisellä virralla ja kävelykadulla tai katso lisää ideoita Visit Karelian sivuilta.

Itä-Länsi Joensuussa 29.6.-1.7.

Maailman parhaat pesäpalloilijat kohtaavat viidessä huippuottelussa viikonlopun aikana. Ottelut pelataan upouudella Kerubi Stadionilla (Uimarintie 3, 80110 Joensuu).

Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn A-poikien arvo-otteluun perjantaina. Lauantain ja sunnuntain Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi.

Otteluaikataulu

Perjantai 29.6.
18.30 A-poikien 61. Itä-Länsi-ottelu (maksuton sisäänpääsy)

Lauantai 30.6.
11.00 B-tyttöjen 42. Itä-Länsi-ottelu
16.00 Naisten 57. Itä-Länsi-ottelu

Sunnuntai 1.7.
11.00 B-poikien 42. Itä-Länsi-ottelu
16.00 Miesten 84. Itä-Länsi-ottelu