Valitse sivu

Suuren suosion saavuttanut valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus juhlii 20-vuotista menestystarinaansa tänä vuonna. Leidejä odotetaan sankoin joukoin Turkuun viettämään liikunnallista viikonloppua ja iloitsemaan mukavasta yhdessäolosta sekä hemmottelusta 1.-2.9.2018.

Joukkueeseen tarvitaan vähintään yhdeksän pelaajaa. Höntsät-sarjassa pelataan ”leikkimielisesti” ja Superhöntsät-sarjassa ”todella leikkimielisesti”. Lisäksi parhaat asut palkitaan perinteeksi muodostuneen tavan mukaan. Paikan päällä onkin saanut nauraa vedet silmissä, kun joukkueet ovat päästäneet mielikuvituksensa valloilleen.

Lady-Pesis-juhlaturnaukseen on ilmoittautunut jo yli 30 joukkuetta Paimiosta Kajaaniin ja Kokkolasta Kuusankoskelle. Liity joukkoon ja ilmoita joukkueesi mukaan edullisimmalla hinnalla vielä tänään maanantaina 11.6. Tällöin joukkueen turnausmaksu on 180 € (pelit la-su), 160 € (la) tai 80 € (su). Maksuaikaa on 14 vuorokautta.

Myöhemminkin pääsee mukaan vain 20 euron lisämaksulla/joukkue. Kysy erikseen turnauksen majoitustarjousta, joka on räätälöity yhteistyössä Original Sokos Hotel Hamburger Börsin kanssa.

Luvassa on Lady-Pesistä, pesäpalloa, aurinkoa, hyvä yhteishenki, taidetta, kulttuuria ja tapahtumia, ulkoilua, jokilaivoja, linna, tori, shoppailua, saaristo ja paljon muuta eli sanalla sanoen Turun kesäkivaa. Kerää porukka kasaan ja lähde viettämään hyvän mielen kauden päättäjäisiä Turkuun 1.-2.9.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen valtakunnalliseen Lady-Pesis-turnaukseen

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Turussa 1.-2.9.2018

Turun kaupungin matkailusivusto

Satu Mikola
satu.mikola(ät)pesis.fi
040 082 6354