Valitse sivu

Vapaa sisäänpääsy niin kauan kuin paikkoja riittää on periaate A-poikien Itä-Lännessä Joensuussa perjantaina. Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn kaikille katsojille arvo-otteluviikonlopun avaukseen Kerubi Stadionille kello 18.30 alkaen.

A-poikien Itä-Länsi-otteluiden 2000-luvun yleisöennätys on 2763 katsojaa Seinäjoelta 2002. Viime vuonna Imatralla päästiin lähelle, kun Aviasport Areenan ottelua jännitti 2613 silmäparia. Odotukset ovat korkealla tälläkin kertaa – seuraako A-poikien arvo-ottelua jopa yli 3000 katsojaa Joensuun Kerubi Stadionilla?

Länsi on voittanut kolme edellistä A-poikien arvo-ottelua, mutta Itä on niskan päällä kautta aikain voittotilastossa 31-28.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on kaikkien maakunnan kuntien muodostama kuntayhtymä. Liiton tavoitteena on Pohjois-Karjalan tekeminen entistä paremmaksi paikaksi asua, opiskella, tehdä töitä ja yrittää. Liiton tehtäviä ovat maakunnan kehittäminen, maankäytön suunnittelu ja maakunnan etujen ajaminen.

Aiheesta lisää

A-poikien Itä-Länsi: Pelaajakortit, pelaajaesittelyt ja alustavat kokoonpanot