Valitse sivu

Ykköspesiksen toukokuun pelaajat on valittu. Kunnian saavat Kempeleen Kirin Onni Määttä ja Mynämäen Vesan Mari-Ann Lehtinen.

Miesten Ykköspesiksen ennakkosuosikki Kempele on aloittanut kautensa juuri niin vahvasti kuin etukäteen arvioitiin ja napsinut viidestä ottelustaan täyden pistepotin. Neljä kautta Superpesistä pelannut Onni Määttä on ottanut johtavan roolin joukkueessa sekä ulkona etukenttäpelaajana että sisällä ykköstilanteen purkajana ja etenijänä. Viiden ottelun saldona on 1+4 lyötyä, 13 tuotua ja 41 kärkilyöntiä. Sotkamon Jymyn kasvatille valinta kuukauden pelaajaksi on uran ensimmäinen.

Mari-Ann Lehtinen palasi kotiseudulleen ja avasi tämän kauden kasvattajaseurassaan Mynämäellä. Vahvat peliesitykset lukkarin tontilla toivat naisten Ykköspesiksen kuukauden pelaajan palkinnon. Mynämäen Vesa on voittanut kaikki alkukauden viisi otteluaan ja Lehtinen on palkittu kolmesti joukkueensa parhaana.

Samassa yhteydessä valittiin Superpesiksen toukokuun pelaajat. Vimpelin Vedon Perttu Ruuska ja jyväskyläläisen Kirittärien Emma Nieminen saavat valinnan myötä matkalipun Joensuun Itä-Länteen.

Aiheesta lisää

Superpesiksen kuukauden pelaajat