Valitse sivu

Helsingin Roihuvuoressa vietetään todellista pesäpallon superpäivää tulevana sunnuntaina 17.6. Ensin urheilun ja musiikin yhdistävä GANES kohtaa näytösottelussa Roihun ja Vihdin Pallon All Stars -naiset kello 12. Naisten Ykköspesiksen kamppailussa Roihuttaret saa vastaansa Ylivieskan Kuulan kello 15.

GANESin joukkueessa nähdään tukku tunnettuja huippu-urheilijoita. Mukana ovat ainakin jalkapalloviheriöiltä tutut Sixten Boström, Tuomas Kansikas ja Joonas Sarelius, Käpylän Pyövelinä mainetta niittänyt Jukka Järvinen sekä jääkiekon saralla ansioituneet Sami Helenius, Kim Hirschovits ja Ismo Lehkonen. Viime hetken siirtomarkkinoilta joukkue värväsi riveihinsä myös pesäpallon lajilegendan. Kari Kuusiniemi on vuoden pesäpalloilija 1989, valittu 14 kertaa Itä-Länteen ja 12 kertaa Liitto-Lehdistöön sekä voittanut niin etenijä-, lyöjä-, kärkilyönti- kuin tehotilastonkin vähintään kerran.

GANESin itseoikeutettuna pelinjohtajana häärii Mr. Hurriganes itse, Remu Aaltonen, joten ”Get on baby!” Luvassa on taatusti värikäs ja yllätyksellinen pesäpallo-ottelu viihteellisine juonenkäänteineen. GANES-joukkueen puuhamiehenä häärii erilaisista rullaluistelutempauksistaan ja hyväntekeväisyystapahtumistaan tunnettu Ari Juntunen.

– Haluamme tällä pelillä tuoda hyvää ja positiivista näkyvyyttä pääkaupunkiseudun pesäpallolle, Juntunen sanoo.

Tähtiloistoa ei puutu myöskään vastustajan leiristä. Roihu-ViPa All Stars -joukkueessa nähdään entisiä superpesispelaajia Mari Sallisen, Kaisa Höglundin, Jaana Vapaavuoren ja Anu Kentalan johdolla. Pelinjohdosta vastaavat Petra Saikku ja Virpi Määttä.

Ottelun kuuluttaa legendaarinen, mm. Stuttgartissa 1993 järjestetyistä yleisurheilun MM-kisoista hyvin muistettava toimittaja Bror-Erik ”Bubi” Wallenius.

Joukkueilla on kuitenkin vielä villejä kortteja taskuissaan, sillä lopullisia kokoonpanoja pimitetään viimeiseen asti. Ne selviävätkin todennäköisesti vasta kentällä, jos silloinkaan.

Tule viettämään koko perheen hassunhauskaa pesispäivää ja jännittämään mielenkiintoista ykköspesisottelua Roihuvuoreen sunnuntaina. Otteluiden välissä ei tarvitse poistua kenttäalueelta, sillä yleisöä palvelevat Roihun buffetti ja Stadin parhailla burgereillaan otsikoihin yltänyt Treffipub. Paikan päälle parkkeerataan Treffi On The Road & Catering -ruokarekka!

Aiheesta lisää

Roihun kotisivut

Facebookin tapahtumasivu