Valitse sivu

Pattijoen Urheilijat Raahesta saa tiistain superpesisottelussa vastaansa Imatran Pallo-Veikot. Ottelu pelataan Rännärin stadionilla (MiiluAreena) kello 18 alkaen ja sen verottomasta pääsylipputulosta ohjataan puolet Oulun yliopistollisen sairaalan osastolle 51 (lasten veri- ja syöpätautien osasto).

90-vuotiaan Pattijoen Urheilijoiden puheenjohtaja Harri Tuomikoski odottaa innostuneena tiistai-iltaa, jolloin joukkue nähdään viimeistä kertaa tositoimissa ennen juhannustaukoa.

– Hyväntekeväisyysottelun pääsylipputulojen jakamisella hyväntekeväisyyteen haluamme ottaa kantaa urheiluseurojen yhteiskuntavastuuseen. Tulevaan otteluun on myyty talkoohengessä lähes 1500 lippua ennakkoon. Ottelun järjestelyistä vastaavat vapaaehtoiset työntekijät, joiden tukena ovat kesätöissä olevia nuoria.

Tiistaille odotetaan reilusti nelinumeroista katsojamäärää Rännärille, jonka yleisöennätys on 3512 katsojaa neljännestä loppuottelusta kaudelta 2008.

Aiheesta lisää

Video: Ole mukana – tule mukaan tekemään hyvää!

OYS:n osasto 51 (lasten veri- ja syöpätaudit)