Valitse sivu

Tyttöjen Superpesiksen tiistain otteluissa nähtiin tunteiden kirjo laidasta laitaan, kun ainoastaan jatkosarjakarsinnan voittajien kausi jatkuu ylemmässä jatkosarjassa. Voittajina 12 parhaan joukkoon ylsivät Joensuun Maila, Pesäkarhut Porista, Roihu Helsingistä ja Vähänkyrön Viesti.

Alkulohkojen kaksi parasta olivat jo aiemmin varmistaneet paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Lohkovoittajiksi ylsivät Janakkalan Jana (A), Fera Raumalta (B), Lapuan Virkiä (C) ja Kempeleen Kiri (D) sekä lohkokakkosiksi vastaavasti Hyvinkään Tahko, Kirittäret Jyväskylästä, Seinäjoen Maila-Jussit ja Siilinjärven Pesis.

Ylemmissä jatkosarjalohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja. Neljä parasta kummastakin lohkosta etenee kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Aiheesta lisää

Tyttöjen Superpesiksen ylemmän jatkosarjan otteluohjelma