Valitse sivu

Itä-Länsi-viikko starttaa Varkaudesta jo torstaina 28.6., kun miesten Ykköspesiksen arvo-ottelu pelataan perinteikkäällä Kämärin kentällä.

Loukkaantumisten ja siviilipuolen pakottavien esteiden vuoksi joukkueiden kokoonpanoihin on tehty muutoksia. Miesten Ykköspesiksen Idän joukkueeseen liittyvät Lievestuoreen Kisan Miika Keski-Petäjä ja Kempeleen Kirin Juhani Ojala. Lännen joukkuetta edustavat Ulvilan Pesä-Veikkojen Joona Anttila, Pöytyän Urheilijoiden Joona Iivonen ja Mattias Kitola sekä Vähänkyrön Viestin Mikko Hakomäki.

Arvo-ottelukutsusta joutuivat kieltäytymään Ville Hotakainen, Jesse Jokela, Jani Lassila, Joona Lehtinen, Matti Korhonen ja Jarkko Paloniemi.

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu pelataan Varkaudessa torstaina 28.6. kello 18 alkaen. Ennakkolippujen tilauksia ja tiedusteluja otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen kisapojat(ät)gmail.com.

Aiheesta lisää

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-joukkueet 2018 (pdf)
Päivitetty 19.6. klo 16.07

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu Varkaudessa 28.6.