Valitse sivu

Kaksinkertainen etenijäkuningatar (2013 ja 2017), naisten Superpesiksen nopeimpiin etenijöihin lukeutuva Milla Lindström pelaa uransa kolmannen Itä-Länsi-ottelun Joensuussa tulevana lauantaina 30.6. Seinäjoen Maila-Jussien Netta Rummukainen jää pois arvo-ottelusta.

Pattijoen Urheilijoiden kasvatti Lindström pelaa yhdeksättä peräkkäistä kauttaan peräkkäin Porissa, Pesäkarhujen joukkueessa. Tehot uran 230 superpesisottelusta ovat 345 tuotua, 7+17 lyötyä ja 845 kärkilyöntiä.

Lindtröm pelasi edellisen kerran Itä-Lännessä kaudella 2013.

Pesäkarhut tiedotti jatkosopimuksista

Pesäkarhuilla on jo viisi sopimuspelaajaa ja ykköspelinjohtaja kaudelle 2019. Uusimmat jatkosopimukset ulottuvat kaiken lisäksi kauteen 2020 saakka. Näihin sopimuspapereihin raapustivat nimensä Henna Juka ja hallitseva vuoden naispesäpalloilija Susanne Ojaniemi sekä pelinjohtaja Sami Österlund.

– Itselleni on tärkeää, että seura haluaa minun jatkavan täällä, mutta isoimpana on varmasti se, että meidän pelaajat haluavat, että olen heidän pelinjohtajansa ja valmentajansa, Österlund toteaa.

– Näiden vuosien aikana ollaan kasvettu yhdessä ja menty isoja askelia eteenpäin, niin Sami kuin seurakin. Olemme käyneet Samin kanssa keskusteluja tulevaisuudesta ja hahmottelimme kokonaisuudessaan seuran urheilustrategiaa, jota nyt lähdetään pitkäjänteisesti kehittämään, puheenjohtaja Vesa Saine kiittelee.

Pelaajista lisäksi Kaisa-Maija Rosvall ja Maria Suominen sekä Itä-Länteen ensikertalaisena valittu lukkari Minttu Vettenranta jatkavat Pesäkarhuissa kaudella 2019.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen kotisivut