Valitse sivu

Joensuussa pelattiin Itä-Länsi Golf ja A-poikien pesäpallon arvo-ottelu perjantaina. Tapahtumia yhdisti iso halu pelata, vaikka Suomen kesä näyttikin nurjat puolensa.

Karelia Golfin upealla viheriöllä järjestettyyn Itä-Länsi Golfiin ilmoittautui kymmenittäin osallistujia. Lopulta kilpailussa oli mukana lähes 20 innokasta golfaajaa, eikä tuloksissakaan ollut moittimista.

– Virallisilla säännöillä ja virallisella kentällä, koko kenttä pelattiin. Sateisesta ja tuulisesta säästä huolimatta tulokset olivat kohtuullisen hyviä. 84:llä vedettiin scratch (Harri Weckman), mikä ei ole huono tulos ollenkaan, Satu Mikola Pesäpalloliitosta toteaa.

– Suuri kiitos Karelia Golfin suuntaan. Toiminnanjohtaja Aki Keronen hoiti niin hienosti kaiken, ettei enempää olisi voinut vaatia, Mikola lisää.

Voittajaksi ylsi Vesa Lehikoinen ja sai haltuunsa Itä-Länsi Golfin kiertopalkinnon. Janakkalan Janan pesäpallon eteenpäinmenosta innostunut Lehikoinen pelasi saman tuloksen kuin Siilinjärven pesäpallovaikuttaja Rauno Piiroinen, joka jäi Itä-Länsi-vertailussa toiseksi heikommalla tasoituksella.

Muiden kilpailujen voittajiksi pelasivat Ilpo Korhonen ja Harri Weckman sekä naisten ykkönen, vasta 11-vuotias June Weckman. Lähimmäs lippua -kilpailun vei Seppo Haimi ja pisimmästä drivestä vastasi Satu Mikola.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Golfin 2018 tulokset