Valitse sivu

Sportteri.fi on lajiliittojen ja nuorten yrittäjien vastaus suomalaisten liikkumattomuuteen. Palvelun avulla urheiluseurojen näkyvyyttä parannetaan verkossa ja harrastusten aloittamisesta tehdään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Sportterissa on mahdollista hakea urheiluseuroja nykyaikaisella karttasovelluksella ja ottaa suoraan yhteyttä palvelusta löytyviin urheiluseuroihin. Tarkoituksena on kasvattaa urheiluseurojen harrastajamääriä, helpottaa yhteydenottoa sekä tehostaa urheiluseurojen jäsenhankintaa.

Seuratoimija, Sportteriin rekisteröityminen on kaikille urheiluseuroille ilmaista eikä tietojen syöttäminen vie muutamaa minuuttia pidempään.

Suuntaa heti osoitteeseen www.Sportteri.fi. Palvelusta loydät pesäpallon lajiesittelyn sekä yli 40 muuta urheilulajia.

Lisätietoa: Jaakko Remitz
040 410 0244
jaakko.remitz(ät)sportteri.fi