Valitse sivu

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään viimeisen päälle stailattu huippu-urheilija, iltapuku, pesäpalloon liittyvä lajielementti ja muotokuvamaisuus?

Pesäkarhut Porista uudisti ilmeensä ja esittäytyy nyt täysin uudella ”lookilla” kaupunkilaisille, esimerkiksi linja-autopysäkkien mainoksissa.

Johtokunnan jäsen Paula Kulmala kertoo ilmeuudistuksen tavoitteesta yhdistää kaksi Pesäkarhujen avainelementtiä, huippu-urheilu ja naiseus. Lopputuloksesta on tullut valokuvaajamestari Harri Virran käsittelyssä priimaa. Ensimmäisiä kuvia tähdittävät Emilia Itävalo, Milla Jakonen ja Henna Juka.

– Haluamme olla mukana tukemassa vahvan ja itsenäisen naisen kuvaa. Tässä ajassa nainen voi oikeasti olla urheilullinen menettämättä naisellisuuttaan, Kulmala korostaa.

– Ilmettä haluttiin uudistaa ja luoda jotain uutta ja voimaannuttavaa. Halusimme herätellä kiinnostusta siitä, kuka ja mikä on Pesäkarhut, toiminnanjohtaja Satu Kojola sanoo.

Suomalaisen muotokuvauksen edelläkävijä Harri Virta on toiminut valokuvaajana 30 vuotta ja saavuttanut ammatillista menestystä urallaan niin kotimaassa kuin ulkomailla. Virta kiittelee Pesäkarhujen ideaa.

– Hienoa, että uskalletaan tehdä erilaista markkinointia ja se tehdään ammattimaisesti. Pesäkarhuilla oli hyvä idea ja ammattilaisen toteuttamana se pääsee oikeuksiinsa.

Aiheesta lisää

Uutinen Pesäkarhujen sivuilla

Valloittava uuden viestintäilmeen kuvagalleria!

Satakunnan Kansan uutinen