Valitse sivu

Pesäpallosta ja suurkaupungeista on puhuttu paljon. Manse PP Tampereelta on osoittanut, miten laadukkaalla määrätietoisella tekemisellä kaikki on mahdollista ja menestystä voidaan saavuttaa. – Kaikki lähtee junioreista, muistutetaan valtakunnallisella AlfaTV:llä nähtävässä dokumentissa.

Mitä on Suomen kansallispeli nopeimmin kasvavalla pesäpallopaikkakunnalla? Millainen on polku junioritoiminnasta huipulle saakka? – Dokumentissa kerrotaan Suomen mestaruuden voittaneen Manse PP:n toiminnasta ja arvoista junioritasolta edustuspelaajiksi.

Edellisen kerran tamperelainen joukkue oli yltänyt naisten pesäpallomestariksi 33 vuotta aiemmin. Viime syksyn huumassa Hämeensillan veistokset puettiin Manse PP:n väreihin ja joukkueen juhlinta herätti huomiota kaupungin paraatipaikalla Keskustorilla. Kova työ, ammattimainen harjoittelu ja onnistumiset niin yksilöinä kuin joukkueena siivittivät mestaruuteen.

Kohti omia junioreita -dokumentti Manse PP:stä nähdään Alfa TV:llä keskiviikkona 9.5. kello 19 ja uusintana lauantaina 12.5. kello 21. Dokumenttielokuvan toteutuksesta on vastannut Manse PP:n sisällöntuottaja Hannu Kallio.

Lisätietoa AlfaTV:stä alfatv.fi. Katso suoraa lähetystä osoitteessa www.permanto.fi.

Aiheesta lisää

Trailer: Kohti omia junioreita