Valitse sivu

Manse PP:n monipuolinen toiminta houkuttelee uusia lapsia ja nuoria pesäpallon pariin Tampereella. Mukana yhteistyössä ovat lähiseurat Pirkanmaalta. Alfa TV:llä nähty ”Kohti omia junioreita” -dokumentti esittelee seuran toiminnan laajuutta ja nousua parrasvaloihin nopeimmin kasvavalla pesäpallopaikkakunnalla. Nyt dokumentti on vapaasti katsottavissa Manse PP:n YouTube-kanavalla.

Palaset ovat loksahtaneet kohdilleen Tampereella. Junioritoiminta on kaiken perusta, mutta sitä tukee edustuksen huippu-urheilu. Manse PP palautti naisten Suomen mestaruuden Tampereelle 33 vuoden tauon jälkeen ja miehet kolkuttelevat Superpesiksen portteja.

Alkava Mansen pesäpallokausi on jälleen täynnä ”viihdettä ja villiä pesistä”. Yhtenä varmana huippuhetkenä valtakunnalliselle Suurleirille odotetaan ennätyksellistä määrää D-ikäisten joukkueita 17.-22.7.

Aiheesta lisää

Video: Kohti omia junioreita -dokumentti