Valitse sivu

Pesäpallon Kontioiden (35-vuotiaiden miesten) SM-turnaus pelataan neljäntenä vuonna peräkkäin Varkaudessa. Turnausviikonloppuna 11.-12.8. kaupungilla riittää menoa ja meininkiä, kun samaan aikaan juhlitaan Sampea ja Samppanjaa -festivaaleilla. Kontioiden SM-turnauksen järjestelyistä vastaa 70-vuotista taivaltaan juhliva Puurtilan Kisa-Pojat.

Ilmoittautuminen on avattu ja sitä jatketaan 30.6.2018 saakka. Viimeksi Kontioiden SM-turnaukseen osallistui 11 joukkuetta, mutta Puurtilan Kisa-Poikien promoottorin Juha Honkasen mukaan suurempikin joukkuemäärä on mahdollista ottaa vastaan. Varkauden turnaukset ovat keränneet kosolti kiitosta laadukkaista järjestelyistään ja vieraanvaraisuudesta.

– Ryhdyimme heti toimiin, kun kuulimme saamastamme kunniasta järjestää tämä turnaus neljännen kerran. Samaan pyrimme kuin aiemminkin eli haluamme taata joukkueille toimivat järjestelyt ja viihtyvyyden Varkaudessa. Kaupunki ja muut yhteistyökumppanit ovat jälleen hyvin aktiivisesti mukana, mistä haluan jo nyt lausua kiitokset heille, Honkanen toteaa.

Varkauden lisäksi turnauksen otteluita pelataan Joroisilla ja Juvalla.

– Uutena pelaamme tänä vuonna otteluita Juvalla – hieno asia, että saimme perinteisen pesäpallopaikkakunnan mukaan yhteistyöhön. Kun tiedämme joukkuemäärän, suunnittelemme huolella otteluohjelman. Joku joukkuehan voisi pelata matkalla kohti Varkautta ensimmäisen ottelunsa Juvalla, Honkanen miettii.

Turnausviikonloppuna Varkaudessa nähdään eturivin kotimaisia artisteja. Sampea ja Samppanjaa -festivaaleilla nousevat lavalle mm. Irina, Kaija Koo, Neljä Ruusua ja Laura Voutilainen.

– Toivotaan tietysti, että sää sallii. Silloin kaikki ainakin viihtyvät. Mukavaa, että ”Samppijuhla” osui tähän samaan viikonloppuun. Luvassa on takuuvarmasti mukavat pari päivää Varkaudessa, Honkanen lupaa ja toivottaa joukkueet tervetulleiksi Varkauteen.

Toinen Puurtilan Kisa-Poikien juhlavuoden kohokohdista on itse seuratoiminnan lisäksi miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu, joka tuo Kämärin kentälle upean urheilujuhlan oheistapahtumineen torstaina 28.6.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen Kontioiden SM-turnaukseen

Sampea ja Samppanjaa Varkaudessa 10.-11.8.

Puurtilan Kisa-Pojat kotisivuillaan

Varkauden kaupungin matkailusivut

Juha Honkanen
Puurtilan Kisa-Pojat
juha.honkanen(ät)outlook.com
040 036 6739

Jari Malinen
Pesäpalloliitto
jari.malinen(ät)pesis.fi
046 878 2211