Valitse sivu

Superpesiskausi starttaa Espanjan Fuengirolasta viikonloppuna. Kautta aikain ensimmäisessä Espanjassa pelattavassa naisten superpesisottelussa ovat vastakkain Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Lapuan Virkiä lauantaina. Miesten avauksessa Imatran Pallo-Veikot haastaa hallitsevan mestarin Vimpelin Vedon sunnuntaina. Molemmat ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä Ruudusta.

Veikkauksen vedonlyönti tuo iloa elämään ja koko kaudeksi. Voittajavedon kohteina ovat miesten ja naisten mitalistit sekä lyöjä-, etenijä- ja kärkilyöntitilastojen voittajat. Molemmissa tulee veikata kaikki kolme mitalistia oikeassa järjestyksessä tai kaikki kolme tilastovoittajaa oikein.

Miesten tai naisten Suomen mestaria pääsee veikkaamaan Pitkävedossa. Kertoimien valossa ennakkosuosikeiksi nousevat Vimpelin Veto ja Pesäkarhut Porista.

Itse avausottelut ovat tietysti myös vedonlyönnin listoilla sekä Pitkävedossa että Tulosvedossa.

Peliaika päättyy naisten Superpesiksen kohteiden osalta lauantaina kello 13.58 ja miesten Superpesiksen kohteiden osalta sunnuntaina kello 14.58 (Suomen aikaa).

Voimasuhteiden puntarointiin auttavat Veikkauksen nettisivuilla julkaistut kausiennakot ja rankingit. Niiden laatimisesta on vastannut pesäpalloasiantuntija Mikko Pirhonen.

Aiheesta lisää

Kaikki Veikkauksen pelit netissä

Superpesiksen avausviikonloppu Fuengirolassa

Avausottelut suorina lähetyksinä Ruudussa

Veikkaus: Miesten Superpesiksen kausiennakko

Veikkaus: Naisten Superpesiksen kausiennakko