Valitse sivu

Sannika Michelsson, 40, unelmoi koko nuoruusikänsä pelaamisesta Superpesiksessä. Pääsarjan ovia jo kolkuteltiin, mutta haave ei tähän mennessä ole toteutunut. – Onko jo liian myöhäistä? – Vieläkö unelman toteuttaminen on realistista?

Vastauksia kysymyksiin haetaan Sannikan supervuoro -sarjassa Yle Areenassa. Sannika pääsi mukaan lappeenrantalaisen Pesä Ysien harjoitusrinkiin ja osallistuu täysipainoisesti joukkueen kaikkeen tekemiseen. Tavoitteena on yltää kokoonpanoon yhdessä kesän superpesisotteluista. Sannika vakuuttaa, että paikka on ansaittava pelaamalla.

– En ole viemässä kenenkään pelipaikkaa millään villillä kortilla. Tässä ei olla lunastamassa lupauksia keinolla millä hyvänsä, vaan katsotaan, pystytäänkö unelmastani vielä tekemään totta.

Viime syksystä lähtien kuvattua materiaalia esitetään Yle Areenan sarjassa lyhyinä klippeinä, joiden kautta seurataan projektin etenemistä. Instagramissakin pyörivän SuperSannikan tarinan kruunaa tunnin mittainen dokumentti myöhemmin keväällä. Pesä Ysit avaa kautensa jo vajaan kahden viikon päästä, kun joukkue matkustaa Espanjan Fuengirolaan. ”Kotiavauksessa” lauantaina 21.4. vastaan asettuu Lapuan Virkiä.

Yle Radio Suomen Illassa Sannika Michelsson on vieraana tänään maanantaina. Ohjelmassa kysytään, miten huippu-urheilijan ja opiskelijan elämä ovat solahtaneet Sannikan arkipäivään. Juontajana on äänessä Petri Rinne. Ohjelma on jälkikäteen katsottavissa Yle Areenassa.

Aiheesta lisää

Pesä Ysien kotisivut