Valitse sivu

11 joukkuetta on mukana poikien Superpesiksessä alkavalla kaudella. Pelinjohtajien arvioima mestarisuosikki Kouvolan Pallonlyöjät on tulessa heti avausottelussa tänään vappuaattona, kun joukkue matkustaa Kankaanpäähän.

Mestaruuden asettavat myös tavoitteekseen viime kauden ykkönen Kiteen Pallo -90 sekä Koskenkorvan Urheilijat ja Sotkamon Jymy.

Poikien Superpesiksessä nähdään kentällä useita miestenkin pääsarjassa läpilyöneitä nuoria tähtiä. Heistä pelinjohtajat nostivat ennakkoarvioissa vahvimmin esiin lukkarit Jesse Eskelisen ja Juho Hakomäen sekä vuoden poikapesäpalloilijoiksi kahdella edellisellä kaudella valitut Hannes Pekkisen ja Perttu Ruuskan.

Poikien Superpesiksessä pelataan kaksinkertainen runkosarja kahdessa alkulohkossa. Neljä joukkuetta molemmista lohkoista etenee kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Keskikesän kohokohta on A-poikien Itä-Länsi-ottelu upouudella Kerubi Stadionilla Joensuussa. Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto tarjoaa otteluun maksuttoman sisäänpääsyn perjantaina 29.6. Katso lisätiedot Itä-Länsi-tapahtumasta osoitteesta www.ita-lansi.fi ja tule mukaan!

Poikien Superpesiksen 2018 avausottelut

Ma 30.4.
Kankaanpään Maila – Kouvolan Pallonlyöjät 18.00

Ke 2.5.
Vimpelin Veto – Kouvolan Pallonlyöjät 18.00

Su 6.5.
Sotkamon Jymy – Oulun Lippo Pesis 16.00

Ma 7.5.
Kankaanpään Maila – Vimpelin Veto 18.00
Kouvolan Pallonlyöjät – Hyvinkään Tahko 18.00
Puijon Pesis, Kuopio – Kiteen Pallo -90 18.00
Seinäjoen JymyJussit – Koskenkorvan Urheilijat 18.00

Aiheesta lisää

Poikien Superpesis 2018: Pelinjohtajien ennakkoarviot (pdf)