Valitse sivu

Tähän aikaan vuodesta pesäpallojoukkueet ovat tuttu näky Espanjan Aurinkorannikolla. Harjoittelun lisäksi neljälle joukkueelle matka etelään tarkoittaa sarja-avausta, kun Fugepesis-tapahtuma saa jatkoa viikonloppuna. Kautta aikain ensimmäisessä Espanjassa pelattavassa naisten superpesisottelussa ovat vastakkain Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Lapuan Virkiä lauantaina. Miesten avauksessa Imatran Pallo-Veikot haastaa hallitsevan Suomen mestarin Vimpelin Vedon sunnuntaina.

Ennakkolippuja Fuengirolan otteluihin myy IPV:n verkkokauppa osoitteessa www.seamchip.fi/ipv. Lauantain ottelu alkaa paikallista aikaa kello 13 (Suomen aikaa kello 14) ja sunnuntain ottelu kello 14 (Suomen aikaa kello 15). Molemmat ottelut nähdään suorina lähetyksinä Ruudussa.

– Tervetuloa tänne aurinkorantojen lämpöön. Pääsee omaa vanhaa seuraa nöyryyttämään, uhosi Imatran Pallo-Veikkoihin siirtynyt Jere Dahlström, joka voitti Vimpelissä Suomen mestaruuden 2010.

Avausviikonloppuun liittyviä vinkkejä jakaa ja tapahtumia seuraa Facebook-sivu Superpesis Fuengirolassa.

B- ja C-ikäisten alueleiri Helsingissä

Pesäpallokauden avausviikonloppuna tapahtuu myös kotimaan kamaralla. Pesäpalloleiri järjestetään vuosien tauon jälkeen Helsingissä, kun Etelä-Suomen alueleirille osallistuu yhteensä 26 B-tyttöjen, C-tyttöjen ja C-poikien joukkuetta 21.-22.4. Otteluita pelataan HerttoniemenMeilahden, Myllypuron, Pitäjänmäen ja Roihuvuoren kentillä.

Ottelut alkavat lauantaina kello 9 (koko otteluohjelma) ja sunnuntaina kello 8.45 (koko otteluohjelma).

Aiheesta lisää

B- ja C-ikäisten alueleiri Helsingissä 21.-22.4.

Uutisia Superpesiksen avausviikonlopusta IPV:n sivuilla

Avausottelut suorina lähetyksinä Ruudussa

Koko kauden vedonlyöntikohteita pelattavissa Veikkauksen sivuilla