Valitse sivu

OPn Sporttiturva on urheiluvakuutus, joka on saatavilla yli 80 lajiliiton järjestämään toimintaan. Pesäpalloliiton vakuutuksellinen lisenssi sisältää aina Sporttiturvan.

Urheilija tarvitsee työrauhan keskittyäkseen itse urheilemiseen, harjoitteluun ja kilpailemiseen. Mieltä rauhoittaa laadukas vakuutus, joka antaa turvaa pahan päivän varalle. Omavastuut ja korvaavuudet ovat kunnossa.

Sporttiturvasta korvataan vahinkoa kohden hoitokorvausta 15 000 euroon asti, haittakorvausta 30 000 euroon asti ja kuolinkorvausta 8 500 euroa. Kolmen vuoden sisällä vahinkotapahtumasta aiheutuneita hoitokuluja, myös esimerkiksi leikkausten ja magneettitutkimusten kuluja, korvataan. Aikaraja ei kuitenkaan koske hammasvammoja.

Tiesithän, että alle 12-vuotiaan Sporttiturva on voimassa useimpien lajien kilpailutoiminnassa? OP vastasi lajiliittojen toiveeseen lasten ja nuorten monipuolisen liikunnan tukemisesta. Pesäpallon kohdalla minkä tahansa muun lajin Sporttiturva-vakuutus kattaa vakuutusehtojen mukaisesti alle 12-vuotiaan kilpailutoiminnan.

Pohjola Sairaala tarjoaa nopean hoitoonpääsyn, mikä nopeuttaa tervehtymistä. Korvauspäätöksen saat yleensä saman tien. Pohjola Sairaalat palvelevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella sekä toukokuusta 2018 lähtien Turussa. Katso lisätiedot osoitteesta www.pohjolasairaala.fi

OPn muillakin lääkärikumppaneilla maksusitoumukset ja muut vakuutusasiat hoituvat helposti. Mikäli tapauksesi ei ole erityisen kiireellinen, tarkista lähimmän lääkärikumppanin toimipiste tästä linkistä. Ei muuten ole huono idea etsiä tieto jo valmiiksi esimerkiksi kentän kuuluttamoon tai leirikansliaan!

Lisenssien verkko-osto on nyt suljettu. Se avataan uutta kautta varten 28.3.2018, mutta lisenssi vakuutuksineen astuu aikaisintaan voimaan 1.4.2018. Käy sitä ennen huolellisesti läpi lisenssien tuoteseloste ja vakuutusehdot alla olevasta linkistä. Sporttiturvan katsotaan olleen voimassa 1.4.2018 lähtien, kun maksat sen huhtikuun 2018 aikana. Myöhemmin maksettuna se astuu voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä.
Uutta Sporttiturvassa!

– Fysioterapia korvataan polven ja olkapään vammoissa, joissa fysioterapiaa annetaan leikkaustoimenpiteen sijaan. Fysioterapiaa korvataan kuitenkin enintään 10 hoitokertaa äkillistä tapahtumaa kohti.

– Murtumasta tai leikkaustoimenpiteestä toipumisen vaatima fysioterapia korvataan.

– Rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan äkillisenä ruumiinvamman aiheuttavana tapahtumana.

– Nikamavälilevytyrä, äkillisenä ruumiinvamman aiheuttavana tapahtumana ei korvata.
Aiheesta lisää

Lisenssien tuoteseloste

Passien tuoteseloste

Sporttiturvan vakuutusehdot