Valitse sivu

Naisten Halli-SM-lopputurnaus pelataan alusta loppuun Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina.

Mukana on neljä alkulohkovoittajaa. Välierissä vuoden takainen hallimestari Pesäkarhut Porista saa vastaansa yllätysjoukkueen, sarjanousijan Hyvinkään Tahkon ja Kirittäret Jyväskylästä kohtaa Lapuan Virkiän.

Sisäänpääsyyn kaikkiin otteluihin oikeuttava päivälippu maksaa ainoastaan 15 euroa! Liput myydään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (Pirkkahalli) ovilta. Bonuksena lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sunnuntain miesten turnaukseen, jossa Manse PP:n ykköspesisjoukkue saa vastaansa Pöytyän Urheilijat ja Superpesiksen Kankaanpään Mailan.

Pesäpallon ystävä Pirkanmaalta, hyödynnä etu! Manse PP:n kausikortilla pääsee Halli-SM-lopputurnaukseen ilmaiseksi sisään, joten nyt on hyvä sauma varmistaa sisäänpääsy myös pesiskesän huipputapahtumiin Tampereella. Kausikortteja myy Manse PP:n Keisarikauppa.

Junioripelaajat ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn Hämeenkyrön Räpsän, Janakkalan Janan, Manse PP:n, Ruoveden Pirkkojen tai Ylöjärven Pallon verryttelyasuissa.

Halli-SM-lopputurnausten kaikki ottelut ovat nähtävissä Ruudusta suorina lähetyksinä. Tilaa oma pakettisi tästä linkistä.

Naisten Halli-SM-lopputurnaus
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, C-halli
Lauantai 10.3.

Välieräottelu: Pori-Hyvinkää 9.30
Välieräottelu: Jyväskylä-Lapua 12.30
Pronssiottelu (välierien häviäjät) 15.30
Loppuottelu (välierien voittajat) 18.30

Aiheesta lisää

Manse PP:n Facebook-sivu